Onze club!

Wij doen ontzettend toffe dingen en zijn altijd op zoek naar mensen die dat samen met ons willen doen, zowel klanten als nieuwe collega's. Kennismaken? Stuur hier een berichtje.

Iris Meulendijks

Iris Meulendijks FA

Eigenaar

Is ruim 15 jaar ondernemer maar al veel langer ondernemend en knoopt moeiteloos automatisering, mensen en belastingen aan elkaar.

Wandelt graag met hond Freddie, houdt van hardlopen, kickboksen, lezen en af en toe niksen, maar nog het meest van basketballende zoon Troy van 15.

Maarten Mentink

Maarten Mentink Ad Ec FA

Adviseur

Al meer dan 9 jaar Adviseur Anno Nu, heeft papier uit zijn woordenboek geschrapt en kan zich geen leven zonder automatisering voorstellen.

Is sinds 2021 papa van dochter Novi, houdt van volleybal (lengte 1,93 m) en ook van de derde helft en veel gezelligheid. Neemt steevast hond Bico mee naar kantoor.

Samantha Lankveld-Smans

Samantha Lankveld-Smans

Salarisadministrateur

Brabantse (en dus gezellig) van geboorte, voor manlief Roel naar de mooie Achterhoek verhuisd en inmiddels trotse moeder van Sepp (4) en Finn (1).

Zit graag met haar neus in CAO's en heeft engelengeduld als ze een ingewikkelde loonstrook moet vertalen in iets dat ook normale mensen begrijpen.

Rick Meulendijks

Rick Meulendijks

Developer

Begin- en eindbaas, want koppelt en programmeert het onmogelijke. Motto: u vraagt, wij draaien.

Niet alleen bouwer, maar ook bedenker van onze Automatisering Anno Nu.

Gaat graag op stap met 8-jarige zoon Thomas, om hem te laten zien wat er zoal te beleven is in de wereld.

Max van Rooden

Max van Rooden

Financieel Alleskunner

Geboren en getogen in de Achter-hoek en slaat geen wedstrijd van De Graafschap over. Speelt zelf geen voetbal maar wel een aardige pot tennis en ook darten is favoriet.

Steevast als eerste op kantoor, altijd bezig met ontwikkeling en vooruitgang. Puzzelt graag en vindt voor elk probleem een oplossing. 

Kerim

Imme Favier-Lanters

Assistent Accountant

Heeft dit jaar de sprong gewaagd van een volledig papieren kantoor naar volledig digitaal en geautomatiseerd werken bij ons, en voelt zich als een vis in het water.

Is fan van de Achterhoek (wie niet?), dol op haar kat Zeus en gaat in haar vrije tijd graag met man en twee kids naar een dierentuin of pretpark.

Binq kantoorhond

Binq

Kantoorhond

Klein van stuk maar vergis je niet: als het erop aan komt is hij iedereen de BAAS!

Bico kantoorhond

Bico

Kantoorhond

Kwispelt niet alleen met z’n staart maar met z’n hele achterwerk en laat menig kopje sneuvelen.

Freddie kantoorhond

Freddie

Kantoorhond

Heeft herdersbloed dus zorgt dat de roedel bij elkaar blijft en laat iedereen weten als er bezoek is.