Onze club!

Wij doen ontzettend toffe dingen en zijn altijd op zoek naar mensen die dat samen met ons willen doen, zowel klanten als nieuwe collega's. Kennismaken? Stuur hier een berichtje.

Iris Meulendijks

Iris Meulendijks FA

Eigenaar

Is ruim 15 jaar ondernemer maar al veel langer ondernemend en knoopt moeiteloos automatisering, mensen en belastingen aan elkaar.

Wandelt graag met hond Freddie, houdt van hardlopen, kickboksen, lezen en af en toe niksen, maar nog het meest van basketballende zoon Troy van 15.

Maarten Mentink

Maarten Mentink Ad Ec FA

Adviseur

Al bijna 10 jaar Adviseur Anno Nu, heeft papier uit zijn woordenboek geschrapt en kan zich geen leven zonder automatisering voorstellen.

Is sinds 2021 papa van dochter Novi, houdt van volleybal (lengte 1,93 m) en ook van de derde helft en veel gezelligheid. Neemt steevast hond Bico mee naar kantoor.

Max van Rooden

Max van Rooden

Financieel Alleskunner

Geboren en getogen in de Achter-hoek en slaat geen wedstrijd van De Graafschap over. Speelt zelf geen voetbal maar wel een aardige pot tennis en ook darten is favoriet.

Altijd als eerste op kantoor en steeds bezig met ontwikkeling en vooruitgang. Puzzelt graag en vindt voor elk probleem een oplossing. 

Kerim

Imme Favier-Lanters

Assistent Accountant

Heeft in 2021 de sprong gewaagd van een volledig papieren kantoor naar volledig digitaal en geautomatiseerd werken bij ons, en voelt zich als een vis in het water.

Is fan van de Achterhoek (wie niet?), dol op haar kat Zeus en gaat in haar vrije tijd graag met man en twee kids naar een dierentuin of pretpark.

Rick Meulendijks

Rick Meulendijks

Developer

Begin- en eindbaas, want koppelt en programmeert het onmogelijke. Motto: u vraagt, wij draaien.

Niet alleen bouwer, maar ook bedenker van onze Automatisering Anno Nu.

Gaat graag op stap met 9-jarige zoon Thomas, om hem te laten zien wat er zoal te beleven is in de wereld.

Siemen Blok

Developer

Grotendeels autodidact en kan de moeilijkste materie aan een leek uitleggen door zijn ervaring als docent. Wordt blij van mooie dingen bouwen en problemen oplossen.

Is groot fan van zijn zoon Casper van bijna één jaar en geniet in zijn vrije tijd van het spelen van ingewikkelde bordspellen met vrienden.

Kenneth Slechten

Virtual Assistant

Werkt vanuit het prachtige Maastricht voor een deel van onze klanten en versterkt op deze manier op afstand ons team.

Gaat in zijn vrije tijd graag op de mountainbike de natuur in of luistert muziek in het gezelschap van zijn twee katten.

Bico kantoorhond

Sam van Dam

Automagisch factuurverwerker

Draait aan de knoppen van Zenvoices en zorgt dat er zoveel mogelijk facturen automatisch naar de boekhouding gestuurd worden.

Volgt daarnaast een Hbo-opleiding Accountancy aan de HAN, die hem voorbereidt op ons prachtige vak.

Freddie kantoorhond

Freddie

Kantoorhond

Heeft herdersbloed dus zorgt dat de roedel bij elkaar blijft en laat iedereen weten als er bezoek is.

Is geboren en getogen in Roemenië, maar is inmiddels de Nederlandse taal machtig. Reageert het best op 'Freddie worsje?'