Gratis berekening inkomstenbelasting 2020 voor ondernemers

Heb je hem ook gehad? In zo'n mooie blauwe envelop?
De voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2020?
Of was jij niet één van de gelukkigen?
Misschien had je hem wel moeten ontvangen, maar dat weet je niet.

Met z'n allen staan we een deel van ons inkomen af voor sociale zekerheid (80 miljard per jaar), zorg (ook 80 miljard per jaar), onderwijs (40 miljard per jaar) en ga zo maar door. Belasting betalen is niet leuk, dus zoek je als ondernemer een goede boekhouder die zorgt dat je zo weinig mogelijk betaalt :-D

Heb je enig idee hoeveel belasting jij moet betalen? Nu bedoel ik? Over het jaar 2020 dat net begonnen is? Lijkt misschien een ver-van-je-bed-show, maar net als wanneer je in loondienst bent kan je maar beter meteen je belasting betalen.

Wat moet JIJ betalen?
De belastingdienst maakt een berekening voor je en jij hebt werkelijk geen idee of dat klopt. Soms krijg je zelfs nog een teruggaaf, of ze sturen je helemáál geen brief. Wees dan op je hoede, want het kan maar zo zijn dat je later een smak geld moet (terug)betalen.

Maar hoe weet je of jij iets moet betalen of niet? Een beetje handige jongen kent de weg naar de website van de belastingdienst en kan met enige moeite daar wat cijfers invullen. Maar niet iedereen is een handige jongen als het gaat om belastingen.

Ben jij die niet-handige jongen (of meisje) maar wil je toch weten:
- Of jouw voorlopige aanslag klopt?
- Of je er eentje moet aanvragen?
- Of dat je hem juist stop moet zetten?

Maar je hebt geen zin om een dure specialist te betalen of je zwager te vragen?
Dan heb ik wat moois voor je!

Gratis berekening
Wat dacht je van een simpele berekening waarmee jij erachter komt of en zo ja, hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen in 2020? Met een paar velden die je invult en hoppa, je weet wat je kunt verwachten.

Lijkt je dit wat? Meld je dan hieronder aan! Tot 31 januari is het gratis.
Iedereen die zich op tijd aangemeld heeft ontvangt vrijdag 31 januari een e-mail met de berekening plus een link naar een korte video voor het geval je nog een beetje hulp nodig hebt.

O ja: Ik beloof je dat ik je niet stalk met onzinnige e-mails om je iets te verkopen.
Als je een goede boekhouder zoekt weet je ons heus wel te vinden ;-D

Hartelijke groet!

Iris Meulendijks

Doe mij maar zo'n gratis berekening!


«